4 tools om je te helpen je te richten op God

4 tools om je te helpen je te richten op God

oude bijbel

Mark Hall van de Casting Crowns wil met het nieuwe album Thrive jonge christenen inspireren om te groeien in hun geloof en dat ze dat geloof vervolgens ook gaan uitdelen aan de mensen om hen heen. Maar hoe groei je nou in je geloof? Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom hierbij 4 tips en tools om je te helpen te richten op God.

 

1. Kijk naar het programma van Joyce Meyer

Sinds 3 februari zendt SBS6 elke werkdag om 6.30 uur een bijbelstudieprogramma uit van Joyce Meyer. Elke dag geeft Joyce Meyer onderwijs over uiteenlopende onderwerpen. Een prima manier om je dag dus te beginnen. Mocht half 7 toch een beetje te vroeg zijn, kun je het programma gelukkig ook gewoon terugkijken via internet. Kijk

voor meer info naar het berichtje op onze site

2. 21 dagen Heartsync

Een bijbelstudie in 21 dagen om je hart af te stemmen op het hart van God. Schrijver Jan Pool vindt het belangrijk dat we steeds meer op God gaan lijken en biedt in deze cursus handige tips. De opzet van de cursus is dat je elke dag, 21 dagen achter elkaar, 3x een kwartier met God doorbrengt. Dat kan door gewoon stil te zijn, een stuk uit de bijbel te lezen of door te bidden en te danken. De complete cursus vindt je hier. Kijk ook eens verder rond op de blog van Jan Pool, heartsync.nl.

3. Neem de Thrive Challenge

Naar aanleiding van het nieuwe album van de Casting Crowns heeft de band de Thrive Challenge opgezet. Elke maand duikt zanger Marc Hall in een van de liedjes van Thrive en legt in een videoblog uit op welke teksten de nummers zijn gebaseerd. Daarnaast heeft hij ook elke week een uitdaging voor de luisteraars, bijvoorbeeld om een bijbelboek te lezen. Je vindt de start van de Thrive Challenge op de site van de Casting Crowns.

4. Kijk elke dag op Gospelsound.nl

Elke dag plaatsten we een bijbelvers van de dag op onze site. Lees deze tekst en denk er over na.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com