Graceland festival in de zomer

Graceland festival in de zomer

Op 18, 19 en 20 augustus vindt de derde editie van Graceland Festival plaats op de Paasheuvel in Vierhouten.

Graceland Festival is voor de idealist en de realist, de criticus en de positivist, de kerkganger, de kerkloze en de kerkplanter.

Op Graceland Festival vind je prikkelende praters, intieme muzieksets, meditatie, kleine kunst en natuurlijk goed eten en drinken. Laat het festival je inspireren tot een liefdevol samenkomen van diversiteit.

Locatie
Het prachtige glooiende terrein de Paasheuvel in Vierhouten wordt omgetoverd tot een vrijplaats voor mensen die behoefte hebben aan ontmoeting, verdieping en ontspanning.

Inspiratiebron
Het Christendom zien we als inspiratiebron voor creativiteit en de manier van omgaan met de wereld. De ontmoeting – ongeacht levensvisie, levenservaring en religie – is waardevol. Het programma is gebaseerd op drie levensvragen: Hoe ga je om met jezelf? Hoe verhoudt jij je tot de samenleving? En welke rol speelt geloof in jouw leven?

Programma
Het programma met muzikanten, kunstenaars, sprekers, schrijvers en workshops laat zich kenmerken als intiem, verrassend, verdiepend en ontspannend. De eerste namen die we bekend maken zijn: Jonas David (DU), Rogier Pelgrim, Wereldhuis Fusion Band, Katie&SAUL, Just van Es, De Kerklozen en Katie Vlaardingerbroek.

Hou onze site of agenda in de gaten voor meer als er meer info.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com