Beste Rock Album voor Skillet

Beste Rock Album voor Skillet

De winnaars van de derde jaarlijkse Loudwire Music Awards zijn bekend gemaakt. Er zijn miljoenen stemmen uitgebracht door rock fans op de hele wereld.

Skillet heeft gewonnen in de categorie beste rockalbum van de derde jaarlijke Loudwire Music Awards. Ze hebben nipt gewonnen met hun album Rise, die in juni vorig jaar uitkwam. Het album kreeg 31.5% van alle stemmen, net iets meer dan de nummer 2: Alter Bridge die 31,2% kreeg voor hun album Fortress.

Hun cd is een van de betere cd’s die in 2013 uitkwam in termen van de hoogstaande kwaliteit. Het bevat grote singles zoals, Sick of It, American Noise, Rise en hun meest recentste Not gonna Die. Afgelopen jaar stonden ze ook op de EO Jongerendag en waren ze het ook het voorprogramma bij de concerten van Nickelback. Er zijn nog geen datums voor een nieuw optreden in Nederland, maar als die er komen, is Gospelsound.nl één van de eerste sites waarop je dit kan lezen.

Wil je alle winnaars in de categorieën zien? Kijk op: http://loudwire.com/skillet-win-best-rock-album-3rd-annual-loudwire-music-awards/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com