Bethel Conferentie online te volgen

Bethel Conferentie online te volgen

bethel-music-large2Komende week vindt een grote conferentie plaats van Bethel Music. Enige probleem: het is in Los Angeles. Ook al zijn er een aantal Nederlanders afgereist naar Los Angeles om het evenement mee te maken, maar niet iedereen heeft zoveel geld op zijn bankrekening staan om dit te kunnen doen. Gelukkig is er voor die fans nu een oplossing.

Het Amerikaanse televisie netwerk Dailystar heeft bekend gemaakt de complete conferentie uit te zenden op hun zender. En deze zender is ook voor iedereen online te bekijken. Zo kun je toch nog een beetje meegenieten van deze bijzondere Bethel Conferentie.

Het is de eerste conferentie van Bethel Music. Het team focust om een sfeer te creeëren waarin het publiek God kan ontmoeten en vernieuwing kan vinden in elk gebied van het leven. Leiders Brian en Jenn Johnson zeggen: “We dragen 3 nachten en 2 dagen op om ruimte te maken voor authentieke ontmoetingen met God en om te focussen op wat het betekent dat de hemel op aarde komt in ons en door ons heen.”

De conferentie wordt van woensdag 25 tot en met vrijdag 27 mei gehouden. Vanuit Nederland kun je meekijken met Daystar Television Network. Deze zender is ook gratis in HD kwaliteit via de satelliet te bekijken!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com