Big Daddy Weave komt met “hun” verhaal in aanloop naar nieuw album

Big Daddy Weave komt met “hun” verhaal in aanloop naar nieuw album

Big Daddy WeaveBig Daddy Weave heeft in aanloop naar de release van hun zevende studio album afgelopen week een nieuwe single gepresenteerd. Het nummer My Story is het eerste nummer van het album Beautiful Offerings, wat op 18 september uit moet komen.

Het nummer is geschreven door frontman Mike Weaver samen met songwriter Jason Ingram. Weaver vertelt: “Het hele liedje gaat erover dat ‘Als ik jou mijn verhaal vertel, zou je hoop zien en liefde en overwinning, maar eigenlijk is dit helemaal niet mijn verhaal. Want als we over mijn verhaal gaan praten, gaat het eigenlijk over Jezus. Mijn verhaal is een resultaat van Zijn verhaal.”

Big Daddy Weave - Beautiful OfferingsHet nieuwe album Beautiful Offerings is de opvolger van Love Come To Life, het meest succesvolle album van de band tot nu toe. Dat album bracht vier nummer 1 singles voort, waarvan het nummer Redeemed het meest succesvol was: het nummer heeft inmiddels al de goudstatus bereikt.

“Het ging ons verstand te boven op hoeveel verschillende manieren God ons album Love Come To Life heeft gebruikt,” vertelt Weaver. “Vooral het nummer Redeemed werd een heel speciaal nummer. Doordat we verlost (=redeemed in het Engels) zijn door wat Hij heeft gedaan, stappen we in de identiteit die Jezus voor ons heeft klaar staan. Als we leren wat God over ons zegt, laat Hij ons steeds meer zien wie wij zijn in Hem. De woorden uit Filippenzen 4:13 “Ik ben in staat alles te doen door Christus, Die mij daarvoor de kracht geeft” introduceert ons in een gloednieuw seizoen van ons leven. Dit album gaat erover dat we leren hoe we bewegen in de wetenschap dat Hij ons verlost heeft om schitterende offers voor Hem te zijn. Het is dus echt een vervolg op ons vorige album.”

Beautiful Offerings bevat 11 gloednieuwe nummers en verschijnt 18 september.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com