Bono op kerstalbum Michael W. Smith

Bono op kerstalbum Michael W. Smith

Bono, de wereldwijd beroemde zanger van U2, heeft een bescheiden rol op het kerstalbum van Michael W. Smith. Naast de samenwerking met Bono, gaat de gospelkoning voor zijn nieuwste werk aan de slag met andere grote artiesten als Carrie Underwood en Vince Gill.

De zonnestralen staan nog aan de lucht, maar onze Michael is alweer bezig met nieuwe muziek voor kerst. Over zijn aankomende kerstplaat zegt hij: “Dit is het meest unieke project dat ik in mijn carrière van 31 jaar gedaan heb.” En daar kan hij wel eens gelijk in hebben.

Gesproken woord door Bono
Samen met grote Amerikaanse sterren neemt hij diverse tracks op als ‘It’s The Most Wonderful Time of the Year’ en ‘Silent Night’. Bijna helemaal aan het eind van het album is U2’s Bono te horen. Niet als zanger, maar als stemartiest. Tijdens het nummer ‘The Darkest Midnight’ zal Bono zijn bijdrage leveren.

Smitty meets Bublé
Het album wordt gemaakt onder de naam Michael W. Smith & Friends en krijgt de titel The Spirit Of Christmas. “Je gaat me op een manier horen zoals je me waarschijnlijk nog niet eerder hebt gehoord. Het klinkt een beetje als een mix tussen mijn stem en die van Michael Bublé,” vertelt Michael W. Smith. Naast al die bekende sterren, krijgt ook zijn kleindochter een taak op het album.

The Spirit Of Christmas Tour
Tegen het eind van het jaar gaat Michael met zijn nieuwste werk op tour. Amy Grant, die ook op het album te horen is, vergezelt de zanger op reis en treedt een aantal keer samen met hem op.

Uiteraard zullen we bij Gospelsound stilstaan bij zijn nieuwe album. Houd onze website goed in de gaten!

Bono & Michael W. Smith

Tracklist
1. The Miracle of Christmas
2. It’s The Most Wonderful Time of the Year
3. Happy Holidays/Holiday Season
4. Christmas Time Is Here (feat. Vince Gill)
5. White Christmas (feat. Lady Antebellum)
6. Somewhere In My Memory
7. The Spirit of Christmas (Deck the Halls, Good King Wenceslas, O Little Town of Bethlehem, Feels Like Christmas, O Come All Ye Faithful)
8. Silent Night (feat. Little Big Town)
9. What Child Is This (feat. Martina McBride)
10. Almost There (feat. Amy Grant)
11. All Is Well (feat. Carrie Underwood)
12. Christmas Day (feat. Jennifer Nettles)
13. The Darkest Midnight (Spoken Word by Bono)
14. Peace (feat. Michael McDonald)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com