Breng je stem uit voor de cd van de maand februari!

Breng je stem uit voor de cd van de maand februari!

Ook komende maand hebben we weer een nieuwe cd van de maand. De grote vraag is alleen opnieuw: welke? Benieuwd naar de keuzes? Lees dan snel verder en breng onderaan de pagina je stem uit!

Bethel Music - We Will Not Be ShakenBethel Music – We Will Not Be Shaken
De nieuwe worship cd van Bethel Music is weer een pareltje. De groep uit Bethel Church in Redding heeft hun nieuwe cd opgenomen tijdens een live worship sessie bovenop een berg wat uitzicht biedt op een groot meer. De band bestaat uit verschillende zangeres en zangeressen: Brian en Jenn Johnson en Amanda Cooke zijn daar de bekendste van. Net als op de eerdere albums staat de zogenaamde vrije aanbidding centraal: eerder geschreven nummers worden gespeeld en vervolgens overgegeven aan wat God met de muziek wil doen. Het levert een unieke cd op waar oprechte passie voor Jezus van afspringt.

 

 

claire-into-the-lightClaire Schuyff – Into The Light
De cd van Nederlandse bodem komt deze maand van de Dordste Claire Schuyff. Claire is al eventjes bezig: haar eerste debuutalbum wat ze in eigen beheer uitbracht, verscheen 9 jaar geleden al! Tegenwoordig zingt Claire in de BEAM Worshipband, maar ze heeft nu ook haar nieuwe solo cd uit. Into The Light met sterke popsongs, gevoelige nummers, maar ook een duet met Jordy van Toornburg (bekend van Adlicious). Muzikanten als Wilkin de Vlieger en Luca Genta werkten mee.

 

 

 

 

I Am TheyI Am They – I Am They
Folk muziek is dé trend in de christelijke muziek wereld. De populariteit van Rend Collective en de diverse acoustische cd’s die afgelopen jaar zijn verschenen laten dat goed zien. Ook in Amerika is deze trend niet onopgemerkt gebleven en daar verscheen vorige maand het debuutalbum van de band I Am They. I Am They maakt muziek in dezelfde stijl als Rend Collective en het is dan ook heerlijke muziek om lekker in de auto aan te hebben. Hun debuutsingle From The Day hebben we afgelopen zomer vaak gedraaid, nu is het tijd voor de rest van het album.

 

 

 

jeremy-campJeremy Camp – I Will Follow
Jeremy Camp is geen onbekende in de afspeellijst van Gospelsound. De worshiprocker draait al meer dan 10 jaar mee in de christelijke muziekwereld en is bekend van hits als I Still Believe, The Healing Hand Of God en recentelijk nog Reckless. Zijn nieuwe album I Will Follow is een nieuw hoofdstuk in het indrukwekkende repertoire van Camp. Het belooft een wat andere stijl te worden dan zijn eerdere albums maar één ding blijft: de teksten zullen ongetwijfeld weer een hoop mensen aan het denken zetten.

 

 

 

 

Op welke cd stem jij deze maand? Laat het hieronder weten en luister zondag om 12 uur naar Gospelsound voor de uitslag!

[socialpoll id=”2250065″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com