Bring It Back!

Bring It Back!

PHOTO-BringitBackTour
De Bring it Back-tour wil jongeren uitdagen om mee te gaan met de zomeractie TRANSFORM om het evangelie terug te brengen naar waar het ooit vandaan kwam: het Middellandse Zee gebied! Met een afwisselend en interactief programma zal de tour verschillende plaatsen in Nederland aan doen.
Zanger Gerald Troost zal optreden en de aanbidding wordt verzorgd door Wouter Klop & band. Daarnaast zullen aangrijpende levensverhalen en interactieve elementen er voor zorgen dat je persoonlijk iets van zending kunt ervaren tijdens het programma.

De uitdaging: breng het evangelie terug naar waar het ooit vandaan kwam!- Bring it Back
Tijdens de zomer vindt de actie TRANSFORM plaats. TRANSFORM gaat met zoveel mogelijk jongeren uit heel Europa naar het Middellandse Zee gebied om, na een week toerusting in Rome, twee weken op actie te gaan in de landen daar omheen. De plek waar het evangelie ooit vandaan kwam, maar waar het vandaag de dag nog maar zo weinig klinkt: Bring it Back! Op een manier die bij de deelnemers past willen ze het evangelie terugbrengen op creatieve, praktische of directe manieren. Vele jongeren die al mee zijn geweest met deze zomeracties getuigen van een levensveranderende ervaring op het gebied van geloof en zendingsbewustheid.

Tijdens het programma zullen verschillende levensverhalen voorbij komen. Wat kunnen wij als christenen betekenen voor deze mensen? Wat is jouw rol daarin? Is dat alleen voor ‘superchristenen die alles verkopen en naar Afrika gaan’? Tijdens de avond is er ook een optreden van Gerald Troost en is er ruimte voor aanbidding en ontmoeting.
Verschillende jonge christenen zullen hun getuigenis delen over hoe zij, hele gewone mensen, hebben ervaren dat God juist hen wilde gebruiken. Op verschillende manieren, maar met één doel: Jezus Christus bekend maken. En zo heeft God ook een plan met jou om je te gebruiken voor mensen om je heen, dichtbij of ver weg. Zo wordt er ook gebeden met behulp van een landkaart. Voor veel mensen is dit misschien nieuw en wennen, maar zoals uit eerdere ervaringen leert is dit een mooie manier om te bidden voor de wereld en wordt het door de mensen ervaren als verrassend en een mooie nieuwe manier van bidden.

De bekende gospelzanger Gerald Troost zal tijdens de avond optreden en Wouter Klop & band nemen de muzikale begeleiding voor hun rekening. Het belooft dus een mooie, enerverende avond te worden waarin het volgen van Jezus Christus centraal zal staan.

Ook zal er de rode OM-caravan aanwezig zijn. In deze caravan kun je kennis maken met iemand van een andere cultuur en/of een filmpje bekijken over de impact van het zendingswerk in mensenlevens.
Kom naar 1 van de concerten en maak het mee!

Voor meer informatie kijk op: www.operatiemobilisatie.nl/bringitback

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com