Britt Nicole komt met eerste Remix album

Britt Nicole komt met eerste Remix album

Drie Studioalbums, meerdere singles en een Grammy-Award. Maar een remix album zit er nog niet bij. Maar… vanaf 17 maart komt daar verandering in, want dan brengt Britt Nicole haar allereerste Remix album uit. 

Britt Nicole - The RemixesMet medewerking van onder mee Capital Kings en Soul Glow Activature, zijn nummers zoals ‘Gold’, ‘Lost Get Found’ en ‘Ready Or Not’ geremixt. Het Bonus nummer ‘Gold’, dat door Jason Nevins Rhythmic is geremixt, staat ook op haar laatste studioalbum. De remixes zijn een vervolg op Britt’s succesalbum Gold, wat haar de eerste nominatie voor een Grammy opleverde voor de Best Contemporary Christian Music Album. De titel is hetzelfde als het nummer ‘Gold’, wat in de Amerikaanse Top 40 kwam en een RIAA Gold-certificering heeft ontvangen.

Behalve dat het Remix album gaat uitkomen, kunnen we ook bekend maken dat Nicole bezig is met een nieuw studioalbum. Dit album zal naar verachting in dit najaar uitkomen. Meer over dit album en al het andere nieuws, kun je lezen op onze site. Ook kun je elke zondag naar Gospelsound luisteren, bijvoorbeeld naar de ‘Remix van de Week’. Daarin komen vanaf 17 maart ook Remix nummers van onder meer Britt Nicole voorbij. Een andere Remix die is gemaakt door Wideboys, kun je hieronder luisteren.

The Remixes Tracklijst:
1. Ready Or Not (featuring Lecrae)(PHENOMENON Remix by Soul Glow Activatur)
2. The Lost Get Found (Neon Feather Remix)
3. Amazing Life (Capital Kings Remix)
4. Like A Star (MyKidBrother Remix)
5. All This Time (PRO_FITT REMIX)
6. Walk On The Water (PHENOMENON Remix by Soul Glow Activatur)
7. Set The World On Fire (Neon Feather Remix)
8. Glow (JSapp Remix)
9. Holiday (MyKidBrother Remix)
10. Gold (Lark Remix)
11. The Sun Is Rising (Horizon Remix)
BONUS: 12. Gold (Jason Nevins Rhythmic Remix)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com