Building 429 breekt “onmogelijk” radio record

Building 429 breekt “onmogelijk” radio record

Building 429Afgelopen zondag hoorde je bij Gospelsound al de nieuwe single van Building 429 Impossible. En nu heeft de band ook een “onmogelijk” radio record gebroken. De nieuwe single is namelijk in één week op 95 Amerikaanse radiostations toegevoegd aan de playlist.

Dat lijkt niet veel, maar voor Building 429 is dit de eerste keer dat een single zo goed wordt opgepakt. Het is zelfs bij het platenlabel Provident Music, waar naast Building 429 ook grotere artiesten Casting Crowns, Third Day en Steven Curtis Chapman zijn aangesloten, nog nooit eerder voorgekomen. De laatste keer dat een christelijke single aan de playlist van zoveel radiostations tegelijk werd toegevoegd, was in 2008 met Free To Be Me van Francesca Battistelli.

“Elke artiest heeft wel zo’n verhaal dat iets heel bijzonders gebeurde in hun carriëre”, vertelt Andrew Patton van Provident. “Het moment dat ik Impossible hoorde, wist ik dat dit zo’n moment kon zijn voor Building 429. Ik kijk uit naar wat dit nummer en deze band nog meer gaan presteren komende tijd.”

Impossible is de eerste single van het nieuwe album van Building 429 wat op 25 september uit zou moeten komen. Check hieronder de te gekke lyric video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com