Building 429 komt met ‘eerlijk’ album

Building 429 komt met ‘eerlijk’ album

Nieuws van Buildig 429, ze komen op 25 september met een nieuw studioalbum. De titel van het album is inmiddels ook bekend; Unashamed. Zoals de meeste fans wel weten, staat Building 429 bekend om hun energieke shows en nog belangrijker: de boodschap van Jezus vertellen. Ook dit album bevat veel inhoud, betreft het geloof. Het eerste nummer ‘Impossible’ is inmiddels al uitgebracht en kun je hieronder beluisteren.

Building 429 - UnashamedZe hebben samengewerkt met producenten als┬áSeth Mosley, Casey Brown, Chuck Butler, Rob Hawkins en het team van Jason Ingram en Paul Mabury. ”Met dit album willen we meer een binding krijgen met de luisteraar. We willen eerlijk en transparant zijn over onze strijd die we allemaal hebben in het leven. We willen ons niet verschuilen voor het geloof, maar er juist voor uitkomen. Daarom hebben we de titel van dit album ook Unashamed genoemd. We zagen dit album dan ook als een kans om te getuigen en we geloven dat God een deel van dit hele project is geweest.

De band bestaat uit Roy, Michael Anderson, Jesse Garcia en Aaron Branch. Het album bestaat uit tien nummers. Om een goede indruk te krijgen waar de nummers over gaan, hier een paar voorbeelden ervan:

  • Impossible; waarin ze zingen over beproevingen in het leven en dat iedereen mag weten dat niets onmogelijk is met god
  • Earth Shaker; het gaan beseffen dat we echt mogen leven voor God, terwijl we hier op aarde zijn
  • Stronger omvat de kracht van het herstel in ons leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com