Capital Kings kondigt tweede studioalbum aan

Capital Kings kondigt tweede studioalbum aan

news_img_f_1437153019Capital Kings hoor je bijna elke week wel voorbij komen bij Gospelsound in de Remix van de Week, met hun remixen van grote hits van bijvoorbeeld Colton Dixon, tobyMac en Plumb. Je zou bijna vergeten dat de mannen zelf ook nog eigen muziek maken. Komend najaar komt de band daarom met hun tweede eigen album met de inspirerende titel II. De eerste single heet Into Your Arms. 

news_img_s_1437153019“Met dit album willen we onze grenzen nog meer verleggen,” deelt Cole Walowac van Capital Kings. “Met ons vorige album ploeterden we nog met onze danceproducties, maar met dit album gaan we er helemaal voor. We hebben de afgelopen jaren door het touren en optreden is dat mensen graag iets anders en iets leuks willen. Met onze muzikale stijl en dit nieuwe album hebben we denk ik de mogelijkheid om ons te verbinden met mensen van alle leeftijden over de hele wereld.”

En dat gaan ze ook proberen in Nederland. Op zaterdag 7 november zijn de feestbeesten namelijk één van de hoofdacts op de tweede editie van het BEAM-festival! De band staat op het podium samen met Trinity en LZ7. Om kaartjes te kunnen kopen moet je wel BEAM-lid zijn en dan kun je ze hier bestellen.

Naast het nummer Into Your Arms staat ook de grote hit Fireblazin’ op het nieuwe album. Dat nummer behaalde zelfs de nummer 1 positie in verschillende Amerikaanse hitlijsten. Into Your Arms is hard op weg om hetzelfde te realiseren.

Beluister hier de nieuwe single:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com