Carman geeft update over zijn ziekte

Carman geeft update over zijn ziekte

carman

Vorig jaar werd bij gospelzanger Carman kanker geconstateerd. De zanger vertelde dat hij  volgens de dokters nog maar 3 tot 4 jaar te leven had, maar die periode wilde de zanger wel zoveel mogelijk gebruiken om mensen nog tot Jezus te brengen. Zo wil Carman nog één album opnemen en haalde daarvoor binnen 25 dagen het benodigde bedrag op. Ondertussen ondergaat de zanger flink wat behandelingen in het ziekenhuis. Nu heeft Carman een update gegeven hoe het met hem gaat.

De zanger ondergaat heftige chemokuren en een stamcel-vervangingstherapie, nadat normale chemokuren niet aansloegen. Carman is nu halverwege zijn behandeling. De zanger zegt: “Het is lastig hier mee om te gaan. Ik ben nu 4 maanden bezig en heb nog 4 maanden te gaan en ze zeggen dat dit het lastigste gedeelte is, dat je meer last krijgt van koorts en ziektes. Dus het wordt een lastige tijd, maar het hoort bij het gevecht om uiteindelijk aan de andere kant te komen van deze vuurzee.”

Hij voegt er nog aan toe: “Het is een wonder dat ik nog geen één dag depressief hier over ben geweest. Ik heb het afgelopen jaar veel slecht nieuws te horen gekregen, maar wonderbaarlijk genoeg ben ik in mijn leven nog nooit zo optimistisch geweest als vandaag.

Carman brak in 1982 door en bracht in de jaren daarna heel diverse albums uit. Hij wordt gezien als één van de grondleggers van de moderne christelijke muziek. Hij heeft diverse nummer 1 hits op zijn naam staan, 15 gouden en platinum albums en het record van grootste gospelconcerten ooit gehouden, 80.000 bezoekers voor 1 concert, staat ook op naam van Carman.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com