Carman is “heel bezorgd” over zijn “fatale infectie”

Carman is “heel bezorgd” over zijn “fatale infectie”

carmanCarman was altijd heel optimistisch over zijn gevecht tegen de kanker die zijn leven sinds vorig jaar beïnvloed, maar nu gaat hij door een hele zware tijd heen. Afgelopen zondag plaatste de zanger een “emergency update” op zijn Facebook.

De zanger schrijft: “Ik wou dat ik beter nieuws had, maar voor het eerst sinds deze reis begon ben ik bezorgd, heel erg bezorgd. Ik heb al eerder verteld dat als je een infectie krijgt tijdens deze periode van de behandelingen dat waarschijnlijk fataal is, omdat je immuunsysteem helemaal niet meer functioneert. Ik weet niet waar en hoe ik het heb opgelopen, maar ik heb een infectie opgelopen.”

“Ik wil niet depressief klinken of zo,” vervolgd Carman in zijn statement, “maar als ik het niet ga redden, wil ik dat jullie weten dat jullie geweldige vrienden zijn geweest en dat ik genoten heb van elke minuut die ik op het podium heb gestaan om te preken en het woord van God door te geven. Ik hoop dat dingen veranderen, maar op dit moment kan ik niet eens mijn hoofd optillen en wordt ik in een rolstoel rond gereden. Maar ik heb in elk geval mijn laatste plaat afgekregen.” Carman haalde vorig jaar meer dan 500.000 dollar op via een Kickstarter-campagne om nog een laatste cd te maken. De zanger was van plan om komend voorjaar nog een laatste tour te maken.

Op dit moment staat de zanger 24 uur per dag onder behandeling. Carman leidt aan myeloom kanker, een vorm waar nog geen medische genezing van mogelijk is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com