Casting Crowns komt met Worship album ‘van eigen bodem’

Casting Crowns komt met Worship album ‘van eigen bodem’

Het is al even stil rondom de Casting Crowns, maar nu staan ze toch weer in het nieuws. Ze komen namelijk op 13 november met een nieuw album. De titel van het album is A Live Worship Experience. Zoals je daar al uit op kunt maken, is het een Worship album. Een album met verschillende numers van de afgelopen jaren Het project werd afgelopen zomer opgenomen bij de Eagle’s Landing First Baptist Church. De kerk waar de Casting Crowns elke zondag speelt en waar Mark Hall al meer dan 20 jaar jeugdleider.

castingcrowns2015Zoals al eerder in het bericht werd gezegd, bestaat het album uit een combinatie van favoriete nummers van de Casting Crowns zijn, in combinatie met aanbiddingsliederen die momenteel over de hele wereld worden gezongen. Een aantal nummers daarvan zijn onder meer ‘Great Are You Lord’, ‘Good Good Father’, ‘Here’s My Heart’, ‘Called Me Higher’ en ‘No Not One’.

De reden dat ze dit album hebben gemaakt, is omdat ze diep zijn geworteld in deze Gemeente. Het leek ons dan ook logisch nummers op te nemen die bekend zijn in deze kerk en in de rest van de wereld. Tijdens het opnemen van dit album heeft het album Until The Whole World Hears de plantinum status bereikt. Meer daarover kun je hier lezen.

Verder zullen ze dit najaar nog gaan touren met special artiest Lauren Daigle.

 

casting-crowns-award

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com