Cd van de maand september: Unleashed

Cd van de maand september: Unleashed

De cd van de maand is in september de cd Unleashed van Skillet.

De band Skillet is in 1996 opgericht door John Cooper en Ken Steorts. De band bestaat op dit moment uit de leden John Cooper, Korey Cooper, Seth Morisson en Jen Ledger. De muziek die ze maken is voornamelijk rock en de christelijke identiteit van de band komt in de teksten van de nummers naar voren. Ook veel niet christelijke mensen luisteren naar Skillet.

Skillet is al meerdere keren in Nederland geweest, waaronder een optreden op de EO Jongerendag. Ook zijn ze het voorprogramma van Nickelback geweest toen deze optrad in Nederland. Aankomende november komen ze weer naar Nederland, naar het Tivoli in Utrecht. Maar dit concert is al uitverkocht. Afgelopen keer dat ze in Nederland waren voor een concert was in Oktober 2014 en daar is door Gospelsound ook een review over geschreven: http://www.gospelsound.nl/review-skillet/
Dit concert was toch wel een van de beste concerten die ik heb meegemaakt en er zijn ook hoge verwachtingen voor dit concert.

Het album Unleashed is het tiende album van Skillet en is uitgekomen op 5 augustus 2016. Het album is opgenomen in samenwerking met Brian Howes met wie ze ook samenwerkte voor het album Comatose.

Album: Unleashed
Artiest: Skillet
Nummers:

Feel Invincible
Back From The Dead
Stars
I Want To Live
Undefeated
Famous
Lions
Out of Hell
Burn it Down
Watching for Comets
Saviors of the World
The Resistance

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com