CD van de maand- The Walls Group- The Other Side

CD van de maand- The Walls Group- The Other Side

‘Broers en zussen Darrel Walls, Rhea Walls, Paco Walls en Ahjah Walls brengen hun creatieve energie en kenmerkende vocale harmonieën samen in hun nieuwste album en verbreden daarmee hun steeds evoluerende sound-, songwriting- en productievaardigheden, waaronder raps, ritmische beats, gospel, soul en meer.

In hun samenwerking met superproducers Warryn Campbell en Eric Dawkins, creëert The Walls Group een modern nieuw 12-track-project op nummers als “My Life”, “And You Do not Stop,” “My Worship,” “Mercy,” en “On The Other Side.” Met fans van over de hele wereld blijven ze levendige live-optredens, aanstekelijke hooks en een krachtige boodschap brengen.

The Walls Group heeft hun fans live op hun huidige headlinetour, de Latitude Tou reen voorproefje gegeven van een aantal van hun nieuwe nummers die staan op het album THE OTHER SIDE. The Walls Group is op een wervel-wind-reis die live door de Verenigde Staten en het buitenland reist, sinds de release van hun eerste twee albums The Walls Group en Fast Forward. Ze blijven dit najaar touren met extra aanbevolen datums op de It’s Still Personal Tour van Tina Campbell.’ Bron:theurbanmusicscene

Luister de hele maand november naar The Walls Group op Gospelsound!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com