Chris McClarney voor het eerst naar Nederland

Chris McClarney voor het eerst naar Nederland

Chris McClarneyNa de bekendmaking van het Jesus Culture event in september, met Martin Smith, Chris Quilala en Bryan & Katie Torwalt, heeft Events4Christ nóg een concert aangekondigd van een lid van Jesus Culture. Het nieuwste teamlid, Chris McClarney, komt 13 april naar Nederland voor een aanbiddingsavond in Aalsmeerderbrug. Speciale gast is de Ier en publieksfavoriet Nathan Jess.

Chris McClarney mag dan het nieuwste lid van Jesus Culture zijn; hij is tegelijkertijd een van de meest ervaren leden! De in Nashville geboren aanbiddingsleider schreef jaren geleden al liederen als ‘Your Love Never Fails’ en (samen met Kees Kraayenoord) ‘Defender’. Kees nam laatstgenoemd lied ook in het Nederlands op als ‘Beschermer’. McClarney bracht afgelopen jaar zijn live album ‘Everything And Nothing Less’ uit en hij is met de titelsong ervan ook te horen op ‘Let It Echo’, het meest recente live album van Jesus Culture.

Op 13 april zal Chris McClarney met zijn band een aanbiddingsavond leiden in Aalsmeerderbrug. Speciale gast is Nathan Jess; een Ierse aanbiddingsleider die al diverse keren op de Nederlandse podia heeft gestaan en met zijn ontwapenende persoonlijkheid en muziek al veel liefhebbers heeft in ons land.

Kaarten voor Chris McClarney van Jesus Culture & Nathan Jess kosten 15 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar op www.events4christ.nl of via telefoon: 0297-237171. Het concert begint om 20.00 uur.

Beluister hier “Everything And Nothing Less” van Chris McClarney!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com