Christelijke boyband Plus One keert terug met nieuwe single

Christelijke boyband Plus One keert terug met nieuwe single

Plus OneDe christelijke muziek wereld kende deze week een grote verassing, namelijk de terugkeer van de groep Plus One, die zijn hoogtijdagen kende aan het begin van dit millennium. Via social media kondigde de groep met een nieuwe single haar terugkeer aan.

In een Youtube video die afgelopen maandag online verscheen kondigde drie van de vijf originele leden hun terugkeer in de muziek aan terwijl hun nieuwe single op de achtergrond hoorbaar was. De leden Jason Perry, Nathan Walters en Gabe Combs gaven het volgende statement:

“Het is bijna niet te geloven dat een decennia voorbij is gegaan, en ondanks dat we al een tijd afwezig zijn geweest, is jullie steun voor Plus One nooit afgenomen. We zijn bemoedigd en verheugd door de verhalen over hoe onze muziek jullie heeft beïnvloed en dit heeft ons  geïnspireerd toen wij ons bezig gingen houden met andere zaken. Toch bleef iets aan ons trekken en er zijn meer verhalen te vertellen. Dit voelt als het juiste moment om deze met jullie te delen.”

De band biedt hun nieuwe single, My All, aan voor mensen die zich opgeven voor de mailing list op hun website PlusOneOfficial.com. Volg de band via Twitter en Facebook.

Bron: CCMfocus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com