Column 6 mei Caresse Mercalina – Hij helpt wanneer wij roepen

Column 6 mei Caresse Mercalina – Hij helpt wanneer wij roepen

Hij helpt wanneer wij roepen

Caresse vertelt een ervaring van toen zij 4 jaar oud was en had zitten spelen met het kinderslot van de auto en hoe de reactie van haar vader op haar stamelen om hulp maakte dat zij dit voorval nog kan navertellen.

Luister hier naar haar verhaal.

Dit verhaal doet mij ontzettend denken aan de genade en liefde die God heeft voor zijn kinderen. Wij doen allemaal wel eens gekke of misschien zelfs domme dingen. En de consequenties kunnen heel heftig zijn. En op deze wereld moeten we leren leven met de consequenties van onze daden en toch zal God ons niet zomaar aan ons lot over laten. God is net als een goede vader. Als wij om hulp roepen, of soms zelfs maar om hulp stamelen, komt hij tot onze redding. Hij grijpt ons vast. En wanneer wij tussen achterbank en autodeur hangen omdat wij hebben zitten spelen met het kinderslot, zal hij ons niet uitlachen. Hij zal niet al rijdende in de auto ons een preek geven van waarom wij niet zouden moeten spelen met het kinderslot. Wanneer wij in zo’n situatie zitten en wij roepen naar Hem om hulp, zal Hij ons meteen te hulp schieten. Hij zal geen seconde te lang wachten.

Jesaja 41: 10 zegt: Wees niet bang, want ik ben met u. Kijk niet angstig om u heen, want ik ben uw God. Ik zal u kracht geven en u helpen. Ik zal u overeind houden met mijn heilrijke rechterhand

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com