Concert Hillsong uitverkocht

Concert Hillsong uitverkocht

hillsong3

Wie nog twijfelde aan de impact en populariteit van Hillsong, is er de afgelopen dagen duidelijk op gewezen. Het komende concert van Hillsong Worship, 27 januari in de Heineken Music Hall in Amsterdam, is in korte tijd helemaal uitverkocht. De organisatie verwijst mensen nu door naar Düsseldorf; het dichtstbijzijnde concert in de Europese tour van het muziekteam. Via Events4Christ zijn nog kaarten voor dat optreden (op 23 januari) te krijgen.

Hillsong Worship is ooit begonnen als het aanbiddingsteam van de Hillsong kerk in Australië, maar is uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. De muziek wordt over de hele wereld in tientallen talen gezongen in kerken en kan zich meten met dat wat de beste stadionbands laten horen. Songs als ‘Oceans (Where Feet May Fail)’ behoren wereldwijd zelfs tot de meest gezongen hits van de afgelopen jaren. De komende Europese tour staat in het teken van het nieuwe album van Hillsong Worship: ‘Open Heaven / River Wild’.

Er zal geen extra concert in Nederland komen; daarom biedt Duitsland uitkomst voor wie met overzichtelijke reistijd toch deze tour wil meemaken. Het optreden in Düsseldorf vindt plaats in de Mitsubishi Electric Halle (Siegburger Strasse 15). De lokatie is bij eerdere Europese tours aantrekkelijk gebleken voor het Nederlandse publiek. Het is twee uur rijden vanaf Utrecht (1 uur vanaf de Duitse grens).

De organisatie maakt ook een busreis naar het concert beschikbaar. Wie een kaartje koopt en van deze service gebruik wil maken, kan dit aangeven op de website. Er is een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar hiervoor. De opstapplek wordt binnenkort bekend gemaakt.

Voor het concert in Düsseldorf op 23 januari zijn de volgende kaartcategorieen beschikbaar:

Zitplaatsen (incl. € 2 reserveringskosten): € 34.00

Staanplaatsen (incl. € 2 reserveringskosten): € 29.00

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.events4christ.nl of 0297-237171. De organisatie wijst op de grote belangstelling en raadt aan tijdig kaarten te reserveren.

Let op: Events4Christ is het enige officiële verkooppunt voor het concert van Hillsong Worship. Alleen hier bent u bij aankoop gegarandeerd van kaarten en de laagste prijs. Events4Christ raadt het kopen van kaarten via zelfverklaarde ‘ticketbureau’s’, die tickets doorverkopen voor scherp hogere prijzen en zonder garanties, sterk af.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com