Cover nieuw Trinity album onthuld

Cover nieuw Trinity album onthuld

Trinity - Desert RainNog minder dan een maand en dan is het eindelijk zover: het nieuwe studioalbum van Trinity komt uit. De geruchtenmolen draait inmiddels op volle toeren en gisteravond heeft de band ook de cover van het nieuwe album onthuld.

Zoals we gewend zijn van de band is ook deze album cover weer erg kleurrijk. Het album zal voornamelijk bestaan uit Engelstalige nummers, slechts een tweetal zal Spaans zijn. Over de tracklist is nog niets bekend.

Een persbericht meldt over Desert Rain: Een album met een wereld aan muziek en verhalen met de herkenbare pop sound van Trinity. Een geluid dat door velen in Nederland herkent en in hun hart gesloten wordt. Warmbloedige, aanstekelijke ritmes en melodieën. En teksten die hoop, liefde en een thuis bieden. Desert Rain is het gevolg van twee jaar lang leven, reizen naar overal en nergens en jammen met immigranten-muzikanten. Een uitstekend geproduceerde plaat die getuigd van muzikaliteit, karakter en het geloof dat we als mensen bestemd zijn voor meer.

Naast de gewone editie zal ook een deluxe edition uitkomen, met een dvd vol specials, interviews en clips. Desert Rain verschijnt op zaterdag 2 april.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com