Derek Johnson kondigt debuutalbum aan

Derek Johnson kondigt debuutalbum aan

Al verschillende artiesten gingen hem voor, maar aanbiddingsleider Derek Johnson heeft bekend gemaakt dat hij op 7 april met een debuutalbum komt. Derek zul je vooral kennen van Jesus Culture, waar hij sinds 2011 de aanbiddingsdiensten op conferenties doet.

Het debuutalbum krijgt de titel Real Love. Het is het eerste solo album van Johnson en is een samenwerking met Capitol Christian Music Group en Jesus Culture Music.

Real Love heeft 12 originele tracks waar Johnson gebruik van maakt, om zijn passie voor het schrijven van nummers te delen met de liefde van God.  Hij staat er om bekend, de nadruk te leggen om intimiteit en vreugde van de Heer te brengen, door lofprijs en aanbidding.

“Mijn hart is gericht om mensen naar Jezus te brengen”, zo zegt Derek zelf. “Sommige hebben een relatie met Hem en weten dat hij gevuld is met Liefde, maar zijn nog steeds op zoek naar de waarheid. Mijn wens is dat iedereen die deze nummers, de diepere betekenis en Liefde van God zal gaan ervaren.

In de aanloop naar de release van Real Love, heeft Johnson onlangs drie clips opgenomen. De locatie daarvan was een oude suiker en meelfabriek. Een van die nummers, wat tevens ook de titel is van het album is ‘Real Love’. Het nummer kun je hieronder beluisteren:

derek-johnson

Real Love Track lijst:
1. Our Salvation
2. The One We Love
3. Jesus I See You
4. Power In The Cross
5. I Belong To You
6. Real Love
7. Bright As You
8. My Great Love
9. Heaven Meeting Earth
10. Made To Last
11. Washed Away
12. Glory Come Down

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com