Dokters Carman kunnen “geen spoor van kanker meer vinden”

Dokters Carman kunnen “geen spoor van kanker meer vinden”

carmanTwee weken nadat Carman in het ziekenhuis belandde met een fatale infectie brengt de zanger heel ander nieuws naar buiten over zijn ziekte. De zanger meldt dat de dokters bij zijn laatste checkup afgelopen vrijdag geen enkel spoor van kanker meer kunnen vinden. Carman voelt het verschil ook. “Het aantal rode bloedcellen in mijn lichaam stijgt weer, mijn conditie wordt weer beter. Ik kom net van de loopband af en voor het eerst in 3 jaar voelde ik me weer gezond.”

De gezondheid van de zanger is op dit moment zo goed, dat Carman’s behandelingen zelfs zijn ingekort. “Ik mag zes weken eerder naar huis. En misschien heb ik zelfs wel weer wat haar op het moment dat ik begin met de tour.” De zanger eindigt zijn emotionele update met een dankwoord aan zijn fans, die continu voor de zanger gebeden hebben. Tenslotte citeert hij wat lyrics van zijn nieuwe album wat binnenkort gaat verschijnen: ‘The roads been a long one, it’s always been a fight, but God had my back, deep into the night. He’s been my Plan-A, now everyone can see, I’m livin for The Lord and there’s No Plan-B”.

Carman heeft nog wel verder tijd nodig om te herstellen want de behandelingen waren erg zwaar. Dit voorjaar wil de zanger in elk geval nog een laatste grote tour maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com