Eerste solo single van Kevin Max volgende week al verkrijgbaar

Eerste solo single van Kevin Max volgende week al verkrijgbaar

max-kevin-2010jpg-ce5a259ef61cc646_largeTerwijl het nieuws dat Kevin Max Audio Adrenaline alweer verlaat nog nadreunt in de christelijke muziek wereld, laat de voormalige frontman van de band er geen gras over groeien. In juli komt zijn volgende solo album alweer uit, met de titel Broken Temples en volgende week verschijnt de debuutsingle al.

Kevin Max vertelt over de single Infinite: “Het nummer gaat over dat God groter is dan elke mythe of gedachte die wij over Hem hebben. Wat je ook denkt over Hem, God is Oneindig (Infinite). Het is de meest retro nummer op het album. Het is ongelofelijk simpel, tegelijkertijd heel universeel en het heeft ook een soort Beatles-sound. Ik denk dat Lennon dit ook zo had kunnen schrijven. Rachael Lampa zingt mee op het nummer.”

Infinite is de eerste single van het nieuwe album Broken Temples. De titel verwijst naar dat je lichaam een tempel is van de Heilige Geest. Maar dan moet je de Heilige Geest wel laten werken in je leven. Doe je dat niet ben je een Broken Temple (Kapotte Tempel).

Het album komt in juli uit, de eerste single is vanaf 10 juli verkrijgbaar op o.a. Itunes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com