Eerste sprekers, artiesten en thema voor Festival 316 bekend

Eerste sprekers, artiesten en thema voor Festival 316 bekend

festival316Festival316 komt dit jaar met een compleet nieuw programma van 12.00 uur tot 22.00 uur. Op zaterdag 9 mei wordt het een totaalfestival voor de hele dag. Met boeiende sprekers in de grote tent en een groot aantal bands in een nieuwe muziektent. Er is genoeg verdieping voor zowel kinderen, tieners, jongeren en volwassenen waardoor je niets van deze dag wilt missen. De kaartverkoop start op vrijdag 13 maart.

Festival316_096Het centraal gelegen dorpsplein is dit jaar de plek om elkaar te ontmoeten. Het centrum van het terrein waar alles samenkomt en doorlopend wat te beleven valt. Met op verschillende momenten een sing-in voor het hele gezin. Maar ook ruimte voor cabaret en kunst. Eén naam van dit buitenpodium kunnen we nu al bekend maken: Kees Kraayenoord, een goede bekende van Festival316, komt op 9 mei naar Ureterp.  Hij zal jong en oud meenemen in een gezamenlijk moment om God te ontmoeten en te aanbidden. Het wordt een bijzondere sing-in die bedoeld is voor alle generaties. Speciaal voor de jongeren komt DeRechtstaat. De mannen maken EDM/hiphop met een duidelijke boodschap en elementen van theater en cabaret.

Sprekers
Festival316_093Op zaterdag 9 mei komen in ieder geval de volgende sprekers naar het festivalterrein in Ureterp. Kees Goedhart, voorzitter van de stichting Opwekking. De tweede spreker is Geert Bruinsma, voorganger van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt in Frieschepalen. Bruinsma weet zijn publiek vaak op een boeiende wijze mee te nemen in een stuk onderwijzing uit de bijbel.

Een andere bevlogen spreker is Hans Maat. Hij is directeur van het Evangelisch Werkverband en de man achter de christelijke muziekgroepen Trinity en Sela. Maat zal de festivalganger uitdagen en meenemen in de vervulling van de Heilige Geest. De vierde spreker is Wieger Sikkema, bekend als voorganger van de Bethel in Drachten.

‘De Koning roept’ is het thema van dit jaar. We willen daarom samen bij elkaar komen en het feest vieren. Dat doen we door ontdekking, inspiratie, ontmoeting en relatie.

Bron: Festival 316
Foto’s: Festival 316

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com