Eindelijk: het nieuwe album van Jonathan Thulin komt eraan

Eindelijk: het nieuwe album van Jonathan Thulin komt eraan

Jonathan Thulin - Sciene Fiction BannerScience Fiction, het nieuwe album van Jonathan Thulin, heeft eindelijk een releasedatum te pakken. Op 17 maart moet het nieuwe album overal te verkrijgen zijn. De pre-order begint op 24 februari en vanaf dan is ook de eerste single Compass te downloaden. Eerder was het de bedoeling dat het album al in september zou uitkomen.

Aan het nieuwe album werkten ontzettend veel artiesten mee. Onder andere Rapture Ruckus, Manwell van Group1Crew, Moriah Peters, Kevin Max en Shine Bright Baby werkten mee. Jonathan Thulin omschrijft noemt het een ongelofelijk project. “Ik mocht samenwerken met zoveel creatieve artiesten. Muziek wordt zoveel beter als je er met anderen aan samenwerkt. Je bereikt veel meer mensen als je zoveel verschillende verhalen en ervaringen samenvoegt op een album. Ik hoop dat mensen zich uitgedaagd voelen door dit album en dat ze het nog heel vaak opnieuw willen beluisteren.”

Het vorige album van Thulin, The White Room, leverde de zanger twee nummer 1 hits op. Vooral Dead Come To Life, wat we ook vaak hebben gedraaid bij Gospelsound, leverde de zanger veel bekendheid op. Wij kunnen dan ook niet wachten tot het nieuwe album uitkomt.

Beluister hier onder de eerste single, Compass, met medewerking van Manwell van Group1Crew

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com