Events4Christ neemt organisatie We Are The Crowd: Music Festival over

Events4Christ neemt organisatie We Are The Crowd: Music Festival over

11017511_1626858547541916_5498024070736396819_nAALSMEER – Events4Christ neemt de organisatie van het aankomende christelijke muziek festival We Are the Crowd: Music Festival over van de bedenker, Abhay van den Berg. Hij kwam bij ons met de vraag of wij het over wilden nemen. Wij vinden We Are the Crowd: Music Festival een goed initiatief en dachten: dit gaan we doen! Abhay van den Berg zal nauw betrokken blijven bij de organisatie als programmeur van het festival.’, vertelt Siebren Verburg van Events4Christ.

Events4Christ is onder andere bekend van de aankomende concerten van Adrian Snell en Michael W. Smith. We Are the Crowd is een mooie toevoeging aan hun activiteiten.
“Het festival, dat dit jaar voor het eerst zou plaats vinden, heeft door de geboekte bands een groots kans van slagen,” vertelt Siebren. “Alleen zagen wij het crowdfunden niet echt zitten, mede gezien de ervaringen in het verleden met Flavor Festival en het Donkey Dollars. Dit hebben we dan ook overboord gegooid, we zullen alleen een reguliere kaart verkoop houden, zoals we eigenlijk altijd doen,” vervolgt Siebren.

Een nieuwe naam, een nieuwe locatie en een nieuwe datum
Hij vervolgt: ‘Ook hebben wij besloten om het festival een nieuwe naam te geven: Rock Valley en wijken we uit naar de Basiliek in Veenendaal. Om er een meer festival gevoel van te maken hebben we twee podia, de mainstage, het belangrijkste podium met de meeste ruimte voor het publiek. Hier staan de grootste acts op geprogrammeerd, zoals: Jerusalem (SE) en HB (FIN). Het tweede podium bied plaats aan jong talent waarvan de organisatie van Rock Valley denkt dat zij over enkele jaren een mainstage-waardige act kunnen zijn. Ook hebben we het festival met één dag verzet, het festival zal nu op zaterdag 26 september 2015 plaatsvinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com