Everyday Sunday naar Graceland

Everyday Sunday naar Graceland

10407183_10153075769262280_4693663779246744804_nHet Graceland Festival krijgt steeds meer vorm. Nadat vorige week Manafest was aangekondigd heeft de organisatie nu bekend gemaakt dat ook de band Everyday Sunday naar Liempde komt.

De organisatie meldt: “De heren van Everyday Sunday waren er zo blij mee dat ze het direct op hun facebook pagina hebben gezet. Tja dan kunnen wij niet achter blijven.”

De band komt uit Columbus, Ohio. Trey Pearson is de zanger van de band en eveneens de oprichter. In Japan heeft de band regelmatig in de hitlijsten gestaan maar helaas heeft de band nooit kunnen afreizen voor een optreden in Japan. Na jaren van touren in Amerika en Europa, duizenden shows, de verkoop van honderdduizenden albums, 15 Top Tien Amerikaanse singles, waarvan 5 nummer 1 hits is zanger Trey Pearson terug op het podium met zijn nieuwste Everyday Sunday release, A New Beginning. Na een tour met Family Force 5 om het nieuwe album te promoten, volgt nu een Europese tour en een eigen tour in de Verenigde Staten. En zoals gezegd kunnen ze niet wachten tot het augustus is voor het optreden op Graceland.

Het Graceland Festival wordt op 14, 15 en 16 augustus gehouden op Landgoed Velder in Liempde. Naast Everyday Sunday en Manafest treden onder andere Reyer, De Rechtstaat en het VreemdelingenCollectief op. Kaarten kosten tot en met 31 maart 85 euro voor het complete weekend en zijn hier verkrijgbaar.

Kijk hier naar de laatste single van Everyday Sunday, A New Beginning:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com