Finding Favour brengt clip uit voor alle vaders

Finding Favour brengt clip uit voor alle vaders

Vandaag  is het Vaderdag. Iedereen deelt deze dag op zijn eigen manier in. Maar wat je ook gaat doen, neem ook even de tijd om het filmpje hieronder te bekijken.

Het verhaal lijn gaat over een brandweerman die worstelt om zijn werk en gezinsleven in evenwicht te brengen. Hij wil meer tijd doorbrengen met zijn jonge kinderen. Met de hulp van zijn vrouw, verandert God hem en vind hij de antwoorden waar hij naar op zoek was.

Zoals je al zag in het filmpje, dit nummer is van de band Finding Favour. Het is het nieuwe nummer, wat ook op hun aankomend album komt te staan. Dat album heet Reborn en de cover kun je hieronder alvast bekijken. Be Like You is een vader nummer, wat mede is geschreven door leadzanger Blake NeeSmith en schrijver Jeff Pardo.  “Ik schreef dit lied als een gebed. Vraag God om hulp bij het opvoeden van je kinderen. Onze kinderen volgen in onze voetsporen en het grootste voorbeeld voor hen is dat we in de voetsporen treden van onze hemelse Vader. Een van de lijnen in het lied zegt, Als ze later net als mij worden, dan willen ook zij zijn zoals de Vader, dat blijft mijn gebed.”

Deze week zal op 23 juni het eerste album van Finding Favour uitkomen. Het album is voorzien van 10 nummers en is geproduceerd door Casey Brown (Love & the Outcome, All Things New).

Finding Favour - Reborn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com