Fireflight komt met 5e album

Fireflight komt met 5e album

De band Fireflight komt na meer dan 3 jaar met een nieuw studio album. Vorige september kwamen ze nog met het nieuws dat het album werd uitgesteld, maar nu zal het toch op 5 mei gaan uitkomen.  Zanger Dawn Michele, bassist Wendy Drennen, gitarist Glenn Drennen en drummer Adam McMillion hebben keihard gewerkt om het album af te krijgen. Nu denk je misschien; waar is gitarist Justin Cox in het lijstje? Hij is inmiddels gestopt om meer tijd met zijn familie door te brengen.Fireflight INNOVA

De afgelopen jaren is er een vernieuwingsproces gegaan, waardoor het album een ander album is, als dat je van de band gewend bent. ”We wilden niet zijn, zoals vele artiesten zijn, maar juist te veranderen, te vernieuwen. We zijn dankbaar dat de fans ook ondanks de verandering achter ons blijven staan”, zegt Wendy. Het album heeft de titel INNOVA (het Latijnse woord voor ‘vernieuwen’), wat goed aansluit op de vernieuwing die ze hebben ondergaan. De officiële release datum van 05-5-2015 is belangrijk omdat het gaat om ons vijfde album en het 15 jarig bestaan van de band.

De single ‘Resuscitate’ maakte onlangs zijn debuut op nummer 19, maar kwam als snel op nummer 1 in de Billboard’s Christian Rock chart. Het is al het 8e nummer ooit van Fireflight, wat op nummer 1 staat. Het lied blijft trouw aan zware muzikale roots van de band, maar toch willen ze duidelijk de boodschap van God brengen. ”Hij heeft ons gered uit de macht van de duisternis en ons overgebracht naar het rijk van zijn geliefde Zoon; Kolossenzen 1:13. Hij komt op onze zwakste moment en blaast nieuw leven in ons”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com