for King & Country begint met opnames speelfilm

for King & Country begint met opnames speelfilm

Joel en Luke Smallbone, leiders van de christelijke band for King & Country, hebben bekend gemaakt dat ze op dit moment bezig zijn om een film op te nemen.

De film heeft als titel Priceless en spreekt zich uit tegen het smokkelen van vrouwen om hen in de prostitutie te laten werken. Het is een thema waar de band zich al jaren over uitspreekt. In hun nieuwsbrief schreven de broers “Zo velen van jullie hebben naast ons gestaan om duidelijk te maken wat een vrouw waard is. In de hele wereld lopen inmiddels 150 duizend mensen rond met een Priceless armband of ketting en nu komt de boodschap ook naar het grote scherm.

Broer Ben is de regisseur en Joel zelf speelt de hoofdrol in de film. Hij speelt de rol van James Stevenson, een man die middenin de wereld van mensensmokkel staat en uiteindelijk moet vechten om een smokkelbende op te rollen. Het dramatische verhaal wordt gefilmd in New Mexico.

De band heeft de afgelopen dagen al wat updates en foto’s gedeeld vanaf de filmset en zal dat de komende dagen blijven doen via facebook, instagram en twitter.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com