Frontman Matt Hammitt verlaat Sanctus Real

Frontman Matt Hammitt verlaat Sanctus Real

Nieuws voor de Sanctus Real fans; zanger Matt Hammitt verlaat na 20 de band. Hij zal vanaf december niet meer te zien zijn bij de rockband. Succesvol is de tijd zeker te noemen. De band won de afgelopen 20 jaar meerder Grammy nominaties, Dove Awards, bracht zeven albums uit en 6 nr. 1 hits. De mannen hebben hun “Farewell To A Friend” tour aangekondigd dit najaar, dat de laatste tour met Hammit zal zijn. In oktober zal Sparrow Records een album uitgeven, met de grootste hits en hun nieuwste single die deze herfst uit zal komen.

Sanctus Real 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“In november vorig jaar, begon ik me Geestelijk onrustig te voelen, ik merkte dat God mij naar een ander leven wil leiden in deze tijd. Na vele gesprekken met God, familie en vrienden, kwam ik tot een nieuwe roeping, een die mij de moeilijke beslissing deed maken om te vertrekken bij Sanctus Real.”, aldus Matt. Wat de overgebleven leden van de band gaan doen is nog niet bekend. Wel gebruiken ze de komende periode om na te denken over hun toekomst en die van de band.

Zowel de band als ik hebben een brief geschreven naar de fans, om dit toe te lichten. Ook kun je hieronder luisteren naar Hammit, die deze keuze toelicht.

 

Chris Roh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com