Geen Flavor Festival maar wel 24 uur lang Summer Flavor!

Geen Flavor Festival maar wel 24 uur lang Summer Flavor!

Summer Flavor Logo

Zoals je al eerder op onze site kon lezen gaat het Flavor Festival dit jaar helaas niet door. Maar de organisatie heeft wel een alternatief bedacht: Summer Flavor!

Op 23 augustus 2014 start SummerFlavor 2014. SummerFlavor is een nieuw christelijk evenement in het weekend van 23&24 Augustus 2014 en wordt gehouden tijdens de Heideweek in Ede. Als afsluiter van de zomer biedt SummerFlavor in 24 uur een combinatie van het ontmoeten van elkaar, God en (nieuwe) muziek. Maar er is ook ruimte voor inspirerende sprekers en kleinkunst.

Na een jarenlange traditie van grotere christelijke festivals in dit bekende weekend, gaat SummerFlavor terug naar de basis. In ontspannen sfeer, aan het einde van de zomer, met elkaar een gezellig weekend hebben. Terug naar de basis is ook klein, intiem en volledig gebouwd op een relaxed sfeer. Zo vind je op SummerFlavor 1 Podium vol met optredens, 1 Tent met sprekers, workshops en andere programma’s, 1 Kampeerveld en 1 Springkussen voor alle kinderen.

SummerFlavor bestaat uit 2 dagen of beter gezegd 24 uur. Op zaterdag start het programma om 12:00u en kun je de hele dag genieten van een vol programma. Toegang voor kinderen tot 10 jaar is gratis, daarboven kost het 29 euro incl overnachting. Op zondagochtend sluiten we SummerFlavor af met een grote openluchtviering die voor iedereen gratis toegankelijk is.

Wat kun je verwachten?
Op dit moment leggen we de basis; een podium, een tent en een stuk gras. Met de invulling zijn we nog druk bezig, uiteraard kun jij daar ook aan meehelpen! Wil jij meehelpen SummerFlavor te maken en te breken? Weet je een goede spreker of ben je er één? Weet je een leuke band of speel je er in één? Laat het ons weten. In de komende weken zullen we snel meer bekend maken over de ontwikkelingen van het project.

WIl jij constant en als eerst op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen? Kijk dan op onze website; SummerFlavor.nl of volg ons op facebook.com/SummerFlavorNL en twitter.com/SummerFlavorNL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com