God’s Not Dead verbreekt record

God’s Not Dead verbreekt record

maxresdefault

Afgelopen weekend is de film God’s not dead uitgekomen in Amerika. Deze film is gebaseerd op het gelijknamige nummer van de Newsboys en gaat over een student die zijn geloof in God moet verdedigen en zijn docent ervan moet overtuigen dat God wel bestaat. Dit moet hij doen, omdat hij anders zijn vak niet kan halen.

Afgelopen weekend kwam deze film uit in Amerika. Van tevoren kon er worden opgegeven welke bioscopen de film zou kunnen draaien en moet hoeveel mensen je hier naar toe zou gaan. Dus zo kon je, door een groep mensen te hebben die naar de film zouden gaan, de film naar de voor jouw dichtsbijzijnde bioscoop halen. Dit is massaal gedaan door mensen en in het openingsweekend waren er dan ook meer dan 700 bioscopen die de film draaiden.

In dit openingsweekend is dan ook een record verbroken. Het is nu de nummer 1 Christelijke film in Amerika. Er is in 1 weekend $9,2 miljoen dollar verdiend met de film. Ook zijn er goede reviews over de film te vinden. In Nederland komt de film hopelijk later dit jaar op dvd uit en daar kijken wij als Gospelsound dan ook naar uit.

Er komen dit jaar nog meer Christelijke films uit zoals Noah en Left Behind. Kijk hier voor meer informatie over deze films en andere die dit jaar uitkomen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com