Golden Gospel Oldie 6: Don Moen

Golden Gospel Oldie 6: Don Moen

Don MoenIn de zesde Golden Gospel oldie Don Moen.

Donald James “Don” Moen is geboren op 29 juni 1950. Hij is een Amerikaanse singer-songwriter, pastor en producer van de christelijke, veelal eredienst muziek. Voordat Moen was ingehuurd om het label Integrity Music op te zetten, ging hij naar de Oral Roberts University en werd een Living Sound muzikant voor Terry Law Ministeries en reisde met Terry Law tien jaar lang.

Hij geproduceerde 11 “Hosanna” albums tot nu toe. Zijn eerste album onder zijn eigen naam, Worship with Don Moen, werd uitgebracht in 1992. Zijn muziek heeft totale wereldwijde verkoop van meer dan vijf miljoen stuks. Moen werkte meer dan 20 jaar voor Integrity Media als creatief directeur en voorzitter van de Integrity muziek, voorzitter van Integrity Label Group, en een uitvoerend producent van Integrity muziekalbums.

Hij verliet Integrity Media in December 2007 om te starten met een nieuw initiatief, het Don Moen company. Moen werd een radiopresentator voor Don Moen & vrienden in 2009. Moen ontving een Dove Award voor zijn werk en vergaarde daarnaast negen nominaties voor zijn liedjes.

Het nummer vandaag komt uit 1998 en is getiteld “God is good”. Het is een echt worship nummer en in die zin ook meeslepend. Heerlijke gospelmuziek waar je vrolijk van wordt maar ook de tekst doet mee. Wanneer hij zingt “He Filled us with His Holy Spirit” en “Now we can stand and testify” snap je ook iets van die vrolijkheid van dit nummer. Jezus deed het voor ons en heeft ook Zijn Geest geven als inspirator en motivator. En ja daar wordt je vrolijk van en dankbaar voor.

Luistert u naar Don Moen met “God is good”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com