Golden Gospel Oldie – Britt Nicole

Golden Gospel Oldie – Britt Nicole

In de Golden Gospel Oldie deze keer: Britt Nicole,

Britt Nicole, artiestennaam van Brittany Nicole Waddell, is geboren op 2 augustus 1985 in Kannapolis (North Carolina), Amerika. Zij is een Amerikaans gospel zangeres.

Als driejarig meisje begon Waddell met zingen in haar kerk, de Truth Temple of Kannapolis in North Carolina. Op school was ze lid van het schoolkoor, en ze kreeg de kans om met het schoolkoor een keer op te treden in de Carnegie Hall in New York. Vanaf haar zestiende schrijft ze zelf nummers. Sinds 2004 treedt ze op als solozangeres.

Op 22 mei 2007 kwam haar eerste album Say It uit. Het nummer You stond in de top 10 van de hitlijsten voor christelijke muziek. Daarna bracht de zangeres ook een clip uit van het nummer Believe.

Het nummer van vandaag, een jonge Golden Gospel Oldie, “The lost get found” die Nicole maakte in 2009 bevat een indringende boodschap:


Don’t let your lights go down

Don’t let your fire burn out

‘Cause somewhere, somebody needs a reason to believe

Why don’t you rise up now

Don’t be afraid to stand out

That’s how the lost get foundAan deze waarheid doe ik geen afbreuk maar moeten we dan eerst vallen of tot het uiterste gaan om erachter te komen wie of wat God is voordat we “echt geloven”? Ik denk zelf van niet. Het is ook maar de vraag of dat hier zo wordt bedoelt. Duidelijk is wel dat hoeveel stappen je bent verwijderd van Christus het is altijd maar 1 stap terug naar Hem. Leef met en voor en voor Hem ook de komende dagen.

Henk van der Wijngaard, redacteur kerken voor de omroep Zuidplas.

(Bron: Wikipedia)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com