Golden Gospel Oldie- Salvador

Golden Gospel Oldie- Salvador

In de Golden Gospel Oldie deze keer: Salvador,

Salvador is een Amerikaanse christelijke band afkomstig uit Austin (Texas). De band mengt in hun muziek Latijnse historie en pop. De band begon met Art, Nic, en Josh Gonzales als deel van de band die verantwoordelijk was voor de aanbidding in hun huiskerk. De kerk was gevestigd ten noordoosten van Austin.

salvador
In de loop van een veelgeprezen carrière van meer dan 12 jaar, heeft Salvador meerdere muziekstijlen omarmd, van de Tex – Mex en Latin klanken tot hip – hop, pop, jam band ritmes, rock en nog veel meer.Maar het duurde dan ook ruim 4 jaar om hun eerste album Make Some Noise uit te brengen. En dat was al heel wat voor een groepje liefhebbers die begonnen in een garage.

Maar met “Make Some Noise” laait een nieuw begin op voor deze zeven koppige band, het bracht hen terug naar waar de reis begon.In energie en enthousiasme, vreugde en afzien. ‘Salvador’ zet de band op de kaart met feestelijke, adembenemende nummers als ‘Heer, ik kom voor je’ het album markeert een full – cirkel moment voor een band die heeft getoerd met Third Day, werkte samen met producer Chris Rodriguez, en speelde bij de definitieve New York City kruistocht Dr. Billy Graham’s in 2005.

Make Some Noise levert een overvloedige hoop aandacht en werk op.”Zodra we het groene licht voor het album Salvador kregen, het album wat we altijd al wilde maken was ik opgewonden.Het betekende dat alle songs af waren”

Een andere bron van de band komt uit hun aan God toegewijde hart om Zijn liefde te laten schijnen door middel van de boodschap.Het lied “Deeper In Love” begon als iets Nic Gonzales en zijn vrouw, zangeres Jaci Velasquez, hadden geschreven voor een lofprijs en aanbidding project.Dan is er “Inside Out”, een nummer met een boodschap waarvan de band hoopte dat het grote publiek het zal omarmen op, zo bleek later, een cruciaal moment in de Amerikaanse geschiedenis, waar beleefdheid en begrip lijken zo helaas ontbreekt.

 

Luistert u naar Salvador met “Inside Out”

Henk van der Wijngaard, redacteur kerken voor de omroep Zuidplas.

 

(Bron: Wikipedia)

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com