Gospel Celebration een unieke Black Gospel Ervaring!

Gospel Celebration een unieke Black Gospel Ervaring!

Blackgospel muziek is niet te vergelijken. Deze genre is een complete beleving die je door je hele lichaam voelt. Deze ervaring hoef je niet te missen want op 18 maart brengt de Gospel Celebration een uniek concert. Diverse bekende Nederlandse artiesten zullen hier samen met een groot koor hieraan een bijdrage leveren in De Basiliek in Veenendaal.

”Bezoekers van de Gospel Celebration krijgen moderne blackgospel songs te horen zoals hits van Kirk Franklin, John P. Kee en Dorinda Clark, maar ook traditionele liederen. Welk repertoire er ook klinkt op 18 maart: het zal swingen, meeklappen, dansen en gewoon genieten zijn van artiesten als zangeres Joany Muskiet, soliste Tabasum Westra, ‘preacher’ & zanger Aleco Doeves en Pat Winterdal met band. Een projectkoor, met zangers uit verschillende delen van Nederland, maakt de belevenis helemaal ‘af’. Het geheel staat onder leiding van dirigent Clifton Grep.

De organisatie van de Gospel Celebration is in handen van BlackGospel Experience (BGE). Het heeft als doel de ‘black american gospel muziek’ in Nederland nog meer op de kaart te zetten. Ook buiten kerkmuren blijk er al jaren grote vraag naar, passie voor en interesse in deze swingende muziekstijl uit Amerika te zijn. Het is een genre dat bemoedigt, verbindt, versterkt en inspireert; zowel de luisteraars als zangers zelf; gelovigen en niet-gelovigen samen. BlackGospel Experience is een christelijke onderneming met een interkerkelijk team dat zich inzet voor enerverende black american gospel ervaringen voor iedereen, zowel binnen als buiten christelijke kringen, van welke cultuur dan ook. Het doet dit door middel van koorprojecten, workshops, optredens, video-registraties en meer. Meer informatie is te vinden op www.blackgospelexperience.nl.”
Bron: https://www.events4christ.nl/evenement/gospel-celebration/

  • Gospel Celebration
  • 18 maart 2017
  • De Basiliek, Veenendaal
  • Aanvang 20:00 uur

Meer informatie vind je op: Events4christ.nl

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com