Graceland Festival is definitief

Graceland Festival is definitief

Laten we eerst even terug gaan naar het verleden. Daar stond elke zomer een festival genaamd Flevofestival. Door financiële impasse kon het helaas geen meer doorgang vinden. Het Flavorfestival heeft het nog een jaar geprobeerd maar het vervolg was toch niet helemaal haalbaar.
Nu heeft een andere partij besloten om het gat, wat er ontstond, weer invulling te geven. Hier kan je mensen ontmoeten die je anders nooit zou ontmoeten, hier maak je vrienden die voor het leven zijn. Daarnaast komen er leuke bandjes, sprekers en nog vele andere facetten van mooie dingen.
De naam van het nieuwe festival is : Gracelandfestival. Het wordt georganiseerd op het landgoed Liempde te Boxtel. Dit terrein is niet onbekend. Hier heeft menig Flevofestival ganger voet op bodem gezet en zijn er mooie ontmoetingen geweest.

Graceland is een festival waar ruimte is om God te zoeken, waar genade gevierd wordt en waar ontmoeting is vanuit verschillen.
Los gaan en genieten van hip-hop tot metal, van worship tot pop en rock en elektro/dance! Naast muziek kan je je laten inspireren door sprekers, schrijvers, kleinkunst, snuffelen in vintage kleding en nog veel meer.

Artiesten die nu al bekend zijn die komen zijn: Reyer, de Rechtstaat, het VreemdelingenCollectief, Alive Again en nog meer. Er komen ook verschillende sprekers, zoals Jan Wolsheimer en Reinier Sonneveld. Ook is er een programma voor kinderen.

Het festival vindt plaats op 14,15&16 augustus op, zoals hierboven al staat, landgoed Liempde te Boxtel. Er zijn verschillende soorten tickets te koop, maar een jongerenkaart(12 tot 21 jaar) kost €65. Kijk voor meer informatie, de andere artiesten en om kaartjes te bestelen op www.gracelandfestival.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com