Graceland verhuist naar De Betteld

Graceland verhuist naar De Betteld

GracelandNa het fantastische nieuws eerder deze week dat het Graceland Festival dit jaar in ieder geval doorgaat, meldt de organisatie nu ook dat een festival verhuist naar het terrein van camping en conferentiecentrum De Betteld in Zelhem. De data van het festival veranderd niet: dat blijft gewoon 14, 15 en 16 augustus.

In eerste instantie was het de bedoeling om het totaal festival te houden op het vertrouwde Flevo- en Flavorterrein in Liempde. Maar dankzij een geweldige uitgestoken hand van de Betteld verhuizen we het festival naar Zelhem, in de Achterhoek. Grootste pluspunt voor de organisatie is dat op het campingterrein alle faciliteiten al aanwezig zijn om ruimte te bieden aan concerten, kunstenmakers, sprekers en festivalbezoekers. Dit scheelt enorm in de kosten.

Voor de festivalgangers wordt een apart terrein vrijgemaakt waar gezamenlijk gekampeerd kan worden. Desgewenst kan er echter ook op het reguliere kampeerterrein een plek gezocht worden. Er is ook ruimte voor de geplande groei van het festival in de komende jaren.

De verhuizing naar de Betteld heeft vooralsnog geen gevolgen voor het programma. Natuurlijk blijft de organisatie van Graceland bezig met de zoektocht naar nieuwe en aansprekende acts en sprekers. Hou vooral de website in de gaten voor de laatste updates.

ManafestDe prijzen voor de kaarten worden aangepast. Er komen aparte festival- en campingkaarten. Voor mensen die al een kaart hebben gekocht, verandert er verder niets.  Bezoekers die een luxe glampingkaart hebben gekocht, krijgen wel hun extra toeslag van 40 euro teruggestort. Nieuwe tickets kunnen gekocht worden via de website www.gracelandfestival.nl, een plek voor de camping moet apart gereserveerd worden via De Betteld.

Organisator Richard Aeilkema is in z’n nopjes met de verhuizing naar de Betteld. “Dit biedt voor ons enorme kansen. Het terrein van de Betteld is bij uitstek geschikt voor ons festival. Er is ruimte, er zijn kampeervoorzieningen, er zijn evenementenhallen. Dat scheelt niet alleen in de kosten, maar door de samenwerking met Gerhard Hobelman van De Betteld kunnen we ook organisatorisch samen optrekken. We hebben er ontzettend veel zin in.”

Graceland is een christelijk festival met muziek, kunst, theater, sport en sprekers. Bands uit binnen- en buitenland komen naar Zelhem om op te treden. Van metal, rock en pop tot hiphop, dance en worship. Graceland biedt ruimte om God te zoeken, om genade te vieren en elkaar te ontmoeten vanuit verschillen.

EverydaySundayOp het programma staan onder andere optredens van Manafest (VS), Everyday Sunday (VS), Draw the Parade (NL) , Rogier Pelgrim (NL), en het Vreemdelingencollectief. Sprekers als: Reinier Sonneveld en Rikko Voorberg, theater van o.a. Elisa Mannah en een optreden van Elly & Rikkert tijdens het kinderprogramma. Het totale programma vindt u op de website van het festival: www.gracelandfestival.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com