Hanne de Vries nodigt iedereen uit bij opname 4e CD

Hanne de Vries nodigt iedereen uit bij opname 4e CD

Eindelijk is het zover: Hanne de Vries heeft aangekondigd een vierde cd uit te brengen. Dit album wordt, net als zijn tweede cd Face to Face, een live worship-cd. Zaterdagavond 27 februari 2016 geeft Hanne een aanbiddingsconcert in De Basiliek in Veenendaal en op deze avond zal de cd opgenomen worden. En het leuke is: Hanne nodigt iedereen uit om hierbij aanwezig te zijn!
Hanne de Vries is bekend van onder andere Opwekking, de EO-Jongerendag en camping De Betteld, waar hij al jaren aanbidding leidt. En nu is het tijd om de nieuwe nummers die hij de afgelopen tijd geschreven heeft, op cd te zetten. Hiervoor heeft hij jullie hulp nodig. Hanne: “Ik houd van het gezang van aanbiddende mensen. Daarom ben ik op zoek naar enthousiaste mensen, van jong tot oud, die op 27 februari samen met mij en m’n band een prachtige avond willen beleven, vol met aanbidding!”
Hanne reisde de afgelopen maanden verschillende keren naar Londen om daar te schrijven aan nieuwe worshipliederen. Dit leverde onder andere de nummers Breaking News, Burn Bright en Love Revolution op, die vooral onder jongeren bekend zijn. Steeds vaker kwam de vraag wanneer de nummers op cd zouden verschijnen, en dat gaat nu gebeuren. Het aanbiddingsconcert belooft een bijzondere avond te worden, ideaal om met je gezin, jeugdgroep of vrienden heen te gaan. Kaartjes voor deze avond zijn verkrijgbaar via Events4christ.nl.
HdV_Flyer_groot

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com