Hillsong Young & Free komt met nieuwe EP

Hillsong Young & Free komt met nieuwe EP

Hillsong Young & Free trapt het nieuwe jaar af met het uitbrengen van hun nieuwe EP This Is Living. De EP zal op dinsdag 13 januari worden uitgebracht. De inhoud van de EP bestaat uit 5 vijf tracks, waaronder drie nieuwe nummers. Het openingsnummer ‘This Is Living’, wat tevens het titelnummer is, bestaat uit een samenwerking met Grammy winnaar Lecrae, waar ook een akoestische versie van is gemaakt. Verder staat er een nieuw opgenomen versie van ‘Sinking Deep’ (van We Are Young & Free).

“Voor ons was het een droom die uitkomt om samen te werken met Lecrae, die we niet alleen bewonderen als artiest zijnde, maar ook als iemand die een sterke boodschap heeft”. 

In 2013 kwam Young & Free met hun eerste album We Are Young & Free, wat debuteerde op nummer 1 in de Christelijke Billboard Charts. Daarnaast kwam het album in de Top 25 in de Billboard Top 200 Chart en op nr. 6 op de Overall Digital Albums Chart. Het debuutalbum kreeg ook vier Dove Award nominaties, waaronder ‘New Artist’ van het jaar. Hun single ‘Alive’ stond zeven weken op nr. 1 Hot AC Radio. Tijdens de feestdagen, brachten ze vorig jaar hun eerste kerst single “Noel” , wat in verschillende landen werd gedraaid.

This Is Living Tracklijst:
1. This Is Living (feat. Lecrae)
2. Energy
3. Pursue
4. This Is Living (Acoustic)
5. Sinking Deep

Hillsong Young & Free - This Is Living

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com