Insalvation gaat touren met Hanne de Vries

Insalvation gaat touren met Hanne de Vries

InSalvationDe Nederlandse worship band InSalvation begint 2014 in geheel eigen stijl; de band zal door heel Nederland trekken om, samen met speciale gast Hanne de Vries, concerten te geven. De optredens staan in het teken van de afgelopen jaar verschenen cd ‘God Is‘.

InSalvation heeft een intensief jaar achter de rug met het verschijnen van de nieuwe cd ‘God Is’, optredens op festivals in binnen- en buitenland en een tour samen met Leeland. Voor de komende tour, die in maart en april plaatsvindt verspreid over heel Nederland, gaat de band samen met aanbiddingsleiderHanne de Vries op pad. Na een paar Engelstalige worship albums presenteerde Hanne onlangs met ‘Toegewijd’ zijn eerste Nederlandstalige cd. De gezamenlijke optredens beloven bijzondere avonden te worden, waarin aanbidding een praktisch gezicht krijgt!

Voor InSalvation is de beslissing om gezamenlijk met Hanne te touren in ieder geval een logische. ‘We waarderen Hanne al lang om wie hij is en wat hij brengt in aanbidding’ aldus InSalvation. ‘En we hebben ook meer gemeen dan alleen een hart voor aanbidding. Zowel Hanne als InSalvation verlangen naar het zichtbaar worden van Gods gerechtigheid hier op Aarde. Dat zal duidelijk te horen zijn in de komende concerten.’Zowel InSalvation als Hanne de Vries maken dat verlangen praktisch met hun activiteiten als ambassadeurs van Compassion. Compassion is een kind sponsor organisatie die werkt op een holistische wijze. Dat wil zeggen dat zij de kinderen op alle gebieden van hun leven ondersteunt: gezonde voeding, medicijnen en een veilige omgeving in de vorm van de lokale kerk. Ze wil zo kinderen bevrijden van armoede in Jezus’ naam. Daarnaast stimuleert zij de intellectuele- en emotionele ontwikkeling en geestelijke vorming.

Kaartjes kosten 10 euro per stuk en de tour gaat langs de volgende plaatsen:

Vrijdag 7 maart 2014 – Amersfoort
Zaterdag 22 maart 2014 – Eindhoven
Zondag 23 maart 2014 – Nieuw-Buinen
Zondag 13 april 2014 – Vlissingen
Zondag 20 april 2014 – Leiden

Kijk voor meer informatie op: Truetickets of in de agenda

Klik hier voor meer informatie over de cd God Is van Insalvation.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com