InSalvation laat Europese visie doorklinken op nieuw album NEON

InSalvation laat Europese visie doorklinken op nieuw album NEON

Deze zomer presenteert de Nederlandse band InSalvation haar nieuwe album NEON. Samen met de Britse producer Trevor Michael, arrangeur Jonny Bird en onder adviserende begeleiding van Integrity Music zijn geheel nieuwe songs rondom thema’s als aanbidding en gerechtigheid ontstaan. Het album is opgenomen in een studio in Engeland. De releasedatum van NEON is 1 juni 2017.
Je kent ze wel, die NEON staafjes. Als je ze breekt, gaan ze licht geven. Door dit beeld is InSalvation
geïnspireerd geraakt voor het thema van het nieuwe album. God gaf Zijn eigen Zoon Jezus om Zijn
leven voor ons te geven. Het lichaam van Jezus werd letterlijk gebroken om het licht van de wereld te worden en om de mensheid te redden door Zijn liefde en genade. Door dat licht zijn wij een nieuwe schepping. Erkennen dat we Jezus’ liefde en genade nodig hebben, laat Zijn Licht in ons
schijnen. Vanuit een ontmoeting met Hem mogen wij dat licht doorgeven aan de wereld om ons heen.

De muziek van NEON is het resultaat van een ingrijpend proces. InSalvation is in 2015 als band al gestart met het schrijven van nieuwe nummers en heeft gedurende dit proces ook samen met andere artiesten geschreven. Sinds haar ontstaan heeft de groep het thema ‘gerechtigheid’ hoog in het vaandel staan. Sinds januari 2015 is InSalvation een stap verder gegaan en is ze een stichting geworden met drie pijlers; Worship, Justice en Equipping. InSalvation heeft de droom en visie om een beweging te zien ontstaan van mensen in Europa die opstaan en Jezus toegewijd volgen door een leven van aanbidding en gerechtigheid, zoals Jezus dat ons heeft geleerd: ’Heb God lief boven alles en je naaste als jezelf’.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com