Is Group1Crew nu een groep of een eenmansformatie?

Is Group1Crew nu een groep of een eenmansformatie?

Group 1 CrewAl sinds 2003 draait Group1Crew mee in de christelijke muziek wereld. Eerst was de groep een trio, maar Pablo Vittorio verliet in 2011 de groep. Blanca Callahan en Manwell Reyes bleven over, maar toen Blanca er in 2013 achterkwam dat ze zwanger was, besloot ook zij om een punt achter haar carriére bij Group1Crew te zetten. Manwell Reyes bleef als enig groepslid achter, maar ondanks dat zijn er dit najaar toch weer twee EP’s verschenen van Group1Crew. Hoe zit dat nu… is de band een groep of een eenmansformatie? Manwell geeft het antwoord.

“Group 1 Crew blijft intact als de mensen waar ik mee rondtrek: de band en ik,” vertelt de zanger. “Als mensen naar onze show komen  zien ze nog steeds dezelfde band als altijd op het podium staan. Ik zing nog steeds de lead vocals en het publiek hoort nog steeds vrouwelijke stemmen van onze gastzangeressen. Iedereen die Group1Crew steunt op één of andere manier is onderdeel van de crew. We doen dit samen.”

Toch is er wel wat veranderd, erkent ook Manwell. “De verbondenheid is nu veel groter . We conncecten nu ook meer met onze fans. Group 1 Crew gaat minder om de gezichten, maar meer om de beweging. We begrijpen dat het soort muziek dat we maken nodig is, omdat niemand anders het doet. Er is christelijke rap en er is de gewone pop muziek, maar er is niemand die daar tussen in staat om urban pop muziek te maken. Liefhebbers van dat soort muziek houden, hebben ook positieve muziek nodig om naar te luisteren.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com