Jamie Grace verlaat Gotee Records – en haar zus gaat mee

Jamie Grace verlaat Gotee Records – en haar zus gaat mee

jamie_grace_2_hi_res_0Jamie Grace heeft een ingrijpende beslissing genomen over haar zangcarrière: ze verlaat het platenlabel Gotee Records, waarbij Jamie Grace vijf jaar geleden is doorgebroken. Ook haar zus Morgan Harper Nichols, die vorig jaar haar eerste album uitbracht bij Gotee Records, heeft het label verlaten.

De beslissing volgt na een lange periode van onzekerheid voor Jamie Grace. Op Twitter liet de 24-jarige zangeres doorschemeren dat ze van Gotee de nieuwe muziek die ze had geschreven niet mocht opnemen. Ze voelde zich daardoor erg gekwetst. Jamie Grace twijfelde daarom of ze wel door moest gaan met het maken van muziek. Dat veranderde toen Jamie Grace onverwachts tijdens een concert van Adele op het podium werd gevraagd om met Adele te zingen. Het bracht de jonge zangeres veel bekendheid, lof maar vooral een broodnodige boost voor haar carrière.

Jamie Grace laat via Facebook weten dat ze werkt aan nieuwe muziek die ze binnenkort uitbrengt en ook weer gaat touren. Ze zal de muziek als onafhankelijke artiest uitbrengen, met als doel mensen te laten lachen en ze te bemoedigen. Daarnaast is ze van plan boeken te schrijven, mee te spelen in films en dat allemaal “om de wereld te vertellen van de blijdschap die Jamie Grace in Jezus”.

Ook Gotee Records heeft gereageerd. In een officieel statement zegt het platenlabel van TobyMac: “We hebben Jamie Grace en Morgan Harper Nichols ontslagen van toekomstige verplichtingen voor het label. Deze beslissing is samen met het management van de dames genomen in de gezamenlijke overtuiging dat een verdere samenwerking niet in het voordeel is van zowel het label als de artiesten. We gaan vriendschappelijk uit elkaar en wij bij Gotee wensen zowel Jamie als Morgan het allerbeste in hun toekomstige ondernemingen.”

Bekijk hier het optreden van Jamie Grace op het concert van Adéle:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com