Joyce Meyer met een dagelijks christelijk programma op tv

Joyce Meyer met een dagelijks christelijk programma op tv

Joyce MeyerSinds 3 februari is SBS6 begonnen met een dagelijks christelijk bijbelstudieprogramma. De studieprogramma’s van de Amerikaanse spreekster en schrijfster Joyce Meyer; één van de meest inspirerende bijbelonderwijzers ter wereld worden vanaf die datum doordeweeks uitgezonden. Met de nieuwe programmering brengt SBS6 een primeur; de eerste vrouwelijke tv-predikant met een dagelijks programma op tv in Nederland.

Het programma ‘Joyce Meyer: Enjoying Everyday Life ®’, een studie van Joyce Meyer waarmee ze mensen leert genieten van het leven van alledag. Joyce Meyer is daarin anders dan de ‘gangbare’ trainers, sprekers en ‘inspirators’ die handreikingen willen bieden. De Amerikaanse put uit de Bijbel als de bron voor hoop en houvast en de sleutel om rust en geluk te vinden in haar dag. Haar studies vormen een krachtig recept: start je dag met een krachtige overdenking die niet alleen voor die dag belangrijk is, maar zelfs eeuwigheidswaarde heeft!

De afgelopen jaren is de populariteit van Joyce Meyer sterk toegenomen. Dat komt voor een belangrijk deel door haar manier van communiceren. Wat ze deelt, is vaak praktisch en herkenbaar. Haar meer dan 100 boeken zijn vertaald in meer dan 100 talen, waaronder het Nederlands, en zijn bestsellers. Ze organiseert bovendien regelmatig druk bezochte conferenties op plekken waar haar boodschap handen en voeten krijgt.

Joyce Meyer heeft zelf een bewogen leven achter de rug en weet wat het is om een negatief zelfbeeld te hebben, je zorgen te maken en te worstelen met pijn en verdriet. Haar ervaring met de troost en hoop die zij vond in een dagelijks contact met God, geeft ze nu met haar programma’s door op een manier die laagdrempelig, herkenbaar en aanstekelijk is. “Mensen dreigen ook in de Nederlandse samenleving vergeten te worden en in het gat te vallen dat de doordeweekse werkelijkheid heet” aldus Meyer. “Met onze studies willen we hen hoop en houvast geven. Het is mogelijk om, waar je ook bent, van het leven te genieten door inspiratie te halen uit de Bijbel.”

Joyce Meyer: Enjoy Everyday Life is elke maandag t/m vrijdag om 6.30 uur te zien op SBS6. De eerste afleveringen zijn al terug te zien op de website www.sbs6.nl/joycemeyer 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com