Joyce Meyer naar Nederland voor ééndaagse conferentie

Joyce Meyer naar Nederland voor ééndaagse conferentie

Joyce MeyerBijbellerares Joyce Meyer komt volgend jaar voor een ééndaagse conferentie naar Ahoy Rotterdam. Dat heeft organisatie Geloven in Rotterdam bekend gemaakt. De conferentie vindt op zaterdag 9 mei plaats.

Bijbellerares en auteur
 Joyce Meyer is één van de beste praktische Bijbelleraren in de wereld. Ze is een New York Times bestseller auteur; haar boeken hebben miljoenen mensen geholpen bij het vinden van hoop en herstel door Jezus Christus. Door haar bediening onderwijst zij met name over onderwerpen die gericht zijn op het denken, de mond, gevoelens en houdingen. Met haar openhartige stijl van communiceren deelt ze haar ervaringen zodat anderen, van wat zij geleerd heeft, kunnen toepassen in hun leven.

Daarnaast presenteert Joyce het dagelijkse bijbelstudieprogramma Enjoying Everyday Life, wat over de hele wereld wordt uitgezonden. In Nederland is het programma elke maandag t/m vrijdag te zien om 6.30 uur op SBS6 en op wisselende tijden op Family7.

De conferentie van Joyce Meyer vindt op 9 mei plaats in Ahoy Rotterdam. Kaartjes kosten 20 euro per stuk en zijn hier te verkrijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com