Juni – Beckah Shae: Champion

Juni – Beckah Shae: Champion

Beckah Shae ChampionDe nieuwe cd van de maand is het achtste studio album van Beckah Shae, Champion. Beckah Shae staat bekend om haar mix van pop, r&b en electronische muziek en is binnen de christelijke wereld een unieke artieste. Grote hits van de zangeres uit het verleden zijn Here In This Moment en Life. Daarnaast heeft de zangeres samen gewerkt met o.a. tobyMac op zijn album Tonight en Montell Jordan met zijn megahit Shake Heaven.

Voor Champion putte Shae inspiratie uit haar lastige jeugd. Haar ouders zijn gescheiden toen Shae nog erg jong was en ze groeide op bij haar moeder. Haar moeder is verschillende keren hertrouwd, maar dat waren geen gelukkige huwelijken. Daarnaast hadden Shae en haar moeder het niet heel breed en woonde ze ook regelmatig bij andere mensen in. Als gevolg hiervan worstelde Beckah Shae ook met een eetstoornis.

Ondanks haar lastige jeugd heeft Beckah Shae altijd vertrouwd op God. Ze wist dat Hij er altijd voor haar was. Maar pas in haar vroege twintiger jaren, op het moment dat Beckah Shae aan de grond zit, geeft ze haar leven compleet aan Jezus en kan ze in volledige vrijheid leven.

Nu is de 36-jarige zangeres gelukkig getrouwd, heeft ze twee kinderen en heeft ze totaal geen last meer van haar eetstoornissen die haar leven vroeger zo getekend hebben. Het is dit thema van overwinning dat centraal staat op haar nieuwe album Champion. Het album bevat gastoptredens van o.a. Israel Houghton en T-Bone.

Releasedatum: 6 mei 2014

Tracklist:

 1. Champion
 2. Incorruptible
 3. Turbo Style
 4. My All (feat. T-Bone)
 5. Promise
 6. Jericho (feat. Israel Houghton)
 7. Heartbeat
 8. Me and My God (feat. Eric Dawkins)
 9. Pioneer
 10. Legacy (feat. Crystal Lewis)
 11. Your Kingdom Come (feat. Joy & Grace)
 12. Vision
 13. Me First
 14. Turbo Style (Jack Shocklee Remix) (feat. Canon)
 15. Incorruptible (David Thulin Remix)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com